Cort ret homenatge a la tricampiona d’Espanya de motociclisme Pakita Ruíz

2 diciembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor

Lliurament placa Pakita RuizNoguera: Pakita és una dona lluitadora, una dona emprenedora i una dona jove

   Susanna Moll: Un exemple de constància, de superació i de coratge que ens mostra que l’esport femení es fa camí i es fa visible

 

Palma, 1 de desembre de 2017.- Aquest horabaixa ha tingut lloc al vestíbul de Cort l’acte d’homenatge a Pakita Ruíz, campiona d’Espanya de motociclisme Open 600cc que va revalidar el títol per tercer any consecutiu al circuit de Jerez el passat 28 d’octubre.

 

A l’acte han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas. Pakita també ha dirigit unes paraules als assistents, entre els que es trobaven el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el regidor del grup municipal de Ciutadans, Pep Lluís Bauçà; els seus familiars, membres del club de fans i representants del Club Princesas del Asfalto.

 

El batle ha lliurat una placa en reconeixement als seus èxits esportius i ha destacat la lluita i el sacrifici de les dones per a destacar al món de la competició, “Pakita és una dona lluitadora, una dona emprenedora i una dona jove”, ha afirmat.

 

Moll ha destacat el seu palmarès esportiu i ha relatat algunes anècdotes dels inicis de la seva carrera esportiva “Pakita és un exemple de constància, de superació i de coratge que ens mostra que l’esport femení es fa camí i es fa visible a les diferents modalitats esportives”, ha manifestat.

El president de la Federació de Motociclisme ha elogiat a l’esportista palmesana “una pilot consagrada i un referent per a les nines que comencen al motociclisme”.

HOmenatge Pakita Ruiz Un binomi de passíó

La seva afició per les motos l’ha heretat del seu padrí, que la va introduir de ben petita al món del MiniCross i Supermotard, per a centrar-se més tard al món de la velocitat i de la competició.

Va ser la primera dona que va aconseguir el títol de campiona de Balears l’any 2011 a la categoria de 80 centímetres cúbics, títol que va brindar al seu amic Nofre Quijada.

La seva trajectòria, des d’ençà, ha estat plena d’èxits; però també de dificultats per a aconseguir patrocinadors i assolir els seus somnis.

Així, gràcies al suport incondicional de la seva família, el seu club de fans, i la venda de calendaris, que ella mateix venia pels comerços, va mantenir la seva lluita i el seu objectiu.

Va guanyar l’any 2015 el Campionat de Balears Supersport, i el mateix any es va proclamar Campiona d’Espanya de Fèmines de 600 centímetres cúbics a Navarra.

L’any 2016,  sense aconseguir patrocinadors, es va incorporar a l’equip “Champi Women Racing” i va tornar a pujar al pòdium amb el títol de Campiona d’Espanya a la categoria Open 600.

Amb la seva força, la seva il·lusió i les seves qualitats com a esportista i com a persona, la ambaixadora de PalmaDona ha tornat a demostrar enguany la seva autoritat al circuit proclamant-se de nou campiona d’Espanya.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com