Bronze espanyol per Cris Pons i Julen Triay del Físics Ciutadella

8 diciembre 2017 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
lliga 2

lliga 2

Objectiu complert per Cristina Pons i Julen Triay els dos de l’escola FÍSICS CIUTADELLA en la final de la Lliga Nacional celebrada a Badajoz. Els dos van acabar amb la medalla de bronze al coll en un campionat molt dur per la qualitat de tots els contrincants. Encara que els hauria agradat i segur que podien inclòs acabar més amunt en el podi, té molt de valor aquest metall de bronze.
Julen Triay es va estrenar a Extremadura amb el campió despanya i mundialista Víctor Cuerva i va realitzar un combat impresionat, dominant en tot moment i puntuant amb una tècnica de 3 punts just después de sonar el gong final. Amb 0-0 final, els jutges van optar per qui va lluitar més, pesant el nom de Cuerva, en una decisió polèmica. A la repesca va superar 1-0 al seu difícil rival de manera aclaparadora i fent-lo sortir constantment del tatami perillant així la victoria de Triay. Aconseguia aguantar el marcador i fer tercer.
Cris Pons també obria campionat amb la campiona d’Espanya, amb la que va ser molt valenta afrontant el combat de forma ofensiva però la curtida rival s’anticipava en totes les accions, acabant 5-0 negatiu. A la repesca Cris va dominar, imposant-se a la seva rival i penjant-se el bronze. La del FÍSICS també competia a sénior com la més jove i inexperta i va guanyar un combat dels tres.
Un final de Lliga Nacional que deixa bones senssacions encara que igual aspiraven a un poc més però valoren dues medalles nacionals amb el que costa aconseguir-les. Ara la gran fita de la que estan pendents al FÍSICS és al gener per entrar en les llistes dels aspirants a disputar l’Europeu amb Espanya.

lliga 1

lliga 1

Comentarios cerrados