III Concurs de Fotografia Esportiva de Formentera

22 diciembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Ibiza, Otros Deportes
Primer premi esports 2017

Primer premi esports 2017

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, ha atorgat els premis del III Concurs de Fotografia Esportiva de Formentera que han recaigut en Oskar Matxin “Som de 2a B”, guanyador del primer premi dotat amb 300 euros, Alessandro Ramazzotti “Furia”, guanyador del segon premi dotat en 200 euros, i Paula Torrano “Rodando en Es Pujols”, guanyadora del tercer premi dotat amb 100 euros. Les obres s’exposaran al Poliesportiu Antoni Blanc.

El conseller d’Esports, Jordi Vidal, ha felicitat als guanyadors i ha explicat que “s’ha valorat el moment, sentiments i valors esportius que es representen a la foto guanyadora, l’entorn i el paisatge de la que ha rebut el segon premi, i la qualitat tècnica fotogràfica del tercer premi”.

 

Així mateix, a partir d’ara ja queda obert el IV Concurs de Fotografia Esportiva, els interessats a participar poden enviar ja les seves instantànies al correu fotografiaesportiva@conselldeformentera.cat i el període de participació no es tancarà fins al mes de novembre. Les instantànies també es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o per correu certificat.

segon premi esports 2017_redux

Segon premi esports 2017

De nou, els temes sobre els quals versaran les fotografies seran esportius i relacionats amb qualsevol faceta o pràctica esportiva a l’illa de Formentera i també d’atletes de Formentera que estiguin competint o entrenant en altres indrets. Els tres premis tornaran a ser de 300 €, 200 € i 100 € respectivament. Com a novetat es premiarà també “el millor selfie esportiu”, dotat amb 100€.

Bases del concurs
Cada autor pot presentar un màxim de tres obres. Les fotografies presentades han de ser inèdites, no han d’estar premiades en cap altre concurs. La imatge fotogràfica podrà ser en color o blanc i negre. Si la imatge es vol presentar físicament haurà d’anar sobre paper i sense muntar, la mida tindrà un mínim de 20 cm d’ample i un màxim de 40 cm de llarg, els formats seran; quadrat, digital, clàssic i panoràmic. Si la imatge es presenta on-line, han de respectar els següents requisits: les fotografies han de ser arxius format JPG. El pes de l’arxiu no ha de passar d’un màxim de 8 Mb. En la categoria de fotografia digital es permet modificar valors tonals, saturació, lluentor, contrast, nivells i corbes, però no s’admetrà cap altre tipus de manipulació.

Presentació de fotografies
Les fotografies presentades en paper, es poden presentar a l’Oficina d’Atenció
Ciutadana(OAC), carrer de Ramon Llull, núm 6 fins al 25 de novembre de 2018, acompanyades
d’un sobre en blanc on a l’interior figuri el nom i llinatges de l’autor, direcció, correu electrònic i un telèfon de contacte.

Tercer premi esports 2017

Tercer premi esports 2017

Les fotografies també es podran presentar per correu certificat al Consell Insular de
Formentera, plaça de la Constitució,1, 07860 Sant Francesc Xavier, Formentera. En aquest cas el
sobre amb les dades del concursant i el sobre certificat, hauran de dur un pseudònim que permeti la identificació del concursant.

Online
Les fotografies presentades on-line s’hauran d’enviar al següent correu
electrònic: fotografiaesportiva@conselldeformentera.cat, amb les següents dades:
Nom i cognoms del concursant. Adreça de correu electrònic. Telèfon de contacte.
Població de residència.

Cada fotografia ha de portar un títol i indicar el lloc i data on ha estat realitzada
Un jurat, amb representants de reconeguda experiència en les arts visuals, triarà les fotos guanyadores, el resultat es farà públic a principi de desembre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com