Curs oficial d’arbitratge de sa FBIB

28 diciembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Cursos de Arbitros

Cursos de Arbitros

Sa Federació de Bàsquet de ses Illes Balears posa en marxa un curs d’arbitratge i oficials de taula que es desenvoluparà es mes de gener.
Són 14 sessions pels àrbitres i 5 pels oficials de taula. En es cas dels àrbitres, es curs comença dia 8 de gener i es farà els dilluns i dijous de 19:30 a 21:00 a sa seu de sa Federació a Palma.
En es cas dels oficials de taula, es curs arrenca dia 9 de gener i es farà es dimarts també de 19:30 a 21:00 a sa seu de sa FBIB a Palma.
Ses persones interessades a Menorca i Pitiüses podran seguir ses classes per videoconferència.
En ambdós casos, es darrer dia es farà un test avaluador de 25 preguntes i ses quatre pràctiques (no remunerades) a partits oficials.
Juan Gil (àrbitre) i Susana Gallego (oficial de taula) són es encarregats de sa formació.

Preu

El preu és de 20 euros (curs àrbitres), 15 euros (oficials de taula) i 30 euros (en el cas de que es vulguin fer els dos).

Inscripció

Es número de compte per fer s’abonament és: ES06 0487 2019 3220 0000 8171.
S’haurà d’adjuntar es justificant des pagament amb es formulari d’inscripció.

Es termini d’inscripció és del 7 de desembre al 5 de gener. Les persones interessades han d’omplir el formulari que trobareu as final de sa notícia i adjuntar sa còpia des justificant de pagament.
Per qualsevol dubte vos podeu dirigir a comite.arbitros@fbib-basket.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com