Formentera entrega un regal institucional al Deportivo Alavés

3 enero 2018 | Por Redacci√≥n | Categoria: Copa, F√ļtbol
Entrega Paca

Entrega Paca

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha entregat aquest migdia al president de l‚ÄôAlav√®s un regal institucional per agrair la seva visita a l’illa de Formentera amb motiu del partit de la Copa del Rei que avui enfronta la SD Formentera amb el Deportivo Alav√©s. La placa ha estat feta sobre una base de mar√®s on es pot llegir ¬ęL’illa de Formentera al Deportivo Alav√©s. Consell Insular de Formentera. 3 de gener del 2018¬Ľ. A dalt s‚Äôha creat un fons met√†l¬∑lic de posid√≤nia sobre una illa de Formentera per destacar el valor ambiental i la import√†ncia d‚Äôaquesta planta patrimoni de la humanitat. L’artes√† local Andr√©s Rodr√≠guez ha estat l’encarregat de fer aquest obsequi que passar√† a formar part de la vitrina del club basc.

Una representant de la SD Formentera, aix√≠ com el president Junta Insular de la Federaci√≥ de Futbol de les Illes Balears, Vicent Buf√≠, han fet tamb√© entrega d’una placa commemorativa de l’encontre a l‚ÄôAlav√®s. Despr√©s han mantingut un dinar al Restaurant Bellavista amb les directives dels dos clubs, el president del Consell i el conseller d’Esports, Jordi Vidal.

Placa redux II

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com