FBIB. Balanç positiu del Campionat d’Espanya Cadet i Infantil 2018

7 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

La delegació ´Illes de Bàsquet´ torna del Campionat d’Espanya KDTINF2018 amb un sisè lloc, dues permanències al Grup Especial i un descens a Preferent.
Els quatre combinats han competit entre els millors i tots els partits han estat disputats i lluitats fins el darrer segon.
La selecció Infantil Femenina no va poder, al partit pel 5è lloc, amb Madrid tot i que es va plantar cara en tot moment però el físic ens va jugar una mala passada a la segona part. El primer quart va acabar 17-17 i al descans es va arribar 42-36 per Madrid. Poc a poc el rival va anar augmentant la diferència i finalment el partit va acabar 76-57.
Per la seva banda, el combinat Cadet Masculí va a anar de menys a més al decisiu partit per la permanència i va remuntar contra Cantàbria a un encontre emocionant que va acabar 76-81.
Les cadets varen ser les primeres en jugar en aquesta darrera jornada i el partit no va començar gens bé. El primer quart es va perdre (11-18) i a partir d’aquí vàrem reaccionar fins donar la volta al marcador i guanyar el partit per aconseguir la permanència a Especial (57-49). Ja per acabar, els infantils no varen poder amb Múrcia. Un partit amb molts de nervis a l’inici però amb una bona reacció al tercer quart. Es va lluitar fins el darrer segon però no es va poder aconseguir el triomf (75-66).
A més a més, els àrbitres balears, Esteve Portell i Martí Seguí varen ser els representants de les Illes arbitrant a 4 partits cada un al campionat Infantil.
Balanç positiu del Campionat d’Espanya Cadet i Infantil 2018

pdf  Convocatorias

 

Cadet Femení

Cadet Femení

Infantil Femení

Infantil Femení

Cadet Masculí

Cadet Masculí

Infantil Masculí

Infantil Masculí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com