Angel Melendez torna a Ses Canaletes

18 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
Angel Melendez

Angel Melendez

Angel Melendez Borràs (Maó, 1988) torna a Ses Canaletes després de diversos anys allunyat de la nostra Entitat en tenir ficsada la seva residència a Barcelona per motius acadèmics i posteriorment laborals. Després formar-se al futbol base de la nostra Entitat, Angel Melendez acaba el seu cicle en categoria juvenil, sent un dels integrants de la plantilla que va aconseguir l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil.

Durant tota la seva carrera a Ses Canaletes, va ser un habitual de les convocatòries de la selecció menorquina, així com la selecció balear de les seves respectives categories. Jugador potent físicament, veloç i de gran qualitat tècnica, pot desenvolupar la seva joc per banda o a la punta d’atac.

Amb aquesta incorporació, l’equip de Elias Noval comptarà amb un baluard mes en atac per seguir donant més competitivitat a l’actual plantilla. El jugador, que portava ja diverses setmanes exercitant-se a les ordres del tècnic asturià, podrà estar disponible, si així ho considera el cos tècnic, per al partit d’aquest dissabte, 16:30 hores, davant la UE Sami a Ses Canaletes.

La incorporació de Melendez porta amb si la baixa federativa per aquesta temporada de David Mercadal, que en trobar-se lesionat de llarga durada ha cedit la seva fitxa al nou jugador lluisser.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com