Comoda victòria a Es Castell

22 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Important i còmode triomf a domicili (0-4) per al juvenil davant un voluntariós Atletico Villacarlos B, al qual va derrotar amb excessiva facilitat. Aquest resultat permet als nostres escalar una posició amb 13 punts en el seu haver i mantenir-se una setmana més en els llocs de privilegi, tot i que encara a mercè de Dosa i CF Sporting de Mahón que encapçalen la taula classificatòria.

Després d’empatar la passada jornada davant del CE Alaior, els lluisser necessitaven retrobar-se a si mateixos i recuperar les bones sensacions amb una clara victòria que els retornés la confiança. Els de Moyano van complir amb el seu objectiu de sumar tres nous punts en un duel que es va decantar a partir del minut 30 al seu favor, quan Adria Torres posava als nostres per davant. Tot i el resultat de cara, els blaus no recuperaven les sensacions de joc que anaven buscant i només la qualitat en els metres finals amagava aquestes mancances de futbol. Raul Previ abans del descans posava terra pel mig amb el 0-2 i quan tan sols s’havien disputat tres minuts de la represa, de nou Torres posava la sentència amb el 0-3.

A partir d’aquest moment es van veure les mancances dels nostres, quan amb el resultat a favor, en comptes de buscar créixer de manera col·lectiva van escollir el camí de les individualitats que donava al trast amb el que anava buscant el cos tecnicoen els últims minuts . Tot i això, el bon fer del porter local Samuel, cedit pel CCE Sant Lluís al seu rival d’ahir, els de Moyano seguien generant ocasions.

Ja en el tram final, un gol de Peñato posava el marcador definitiu de 0-4 i deixava als visitants amb tres punts més en el seu caseller.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com