Sergio Scariolo, protagonista al II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

27 enero 2018 | Por Editor | Categoria: Baloncesto
Risobasket

Risobasket

Jornada molt intensa i amb molt de bàsquet aquest dissabte a Llucmajor. El II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet ha tingut avui una visita molt especial com és la del seleccionador nacional Sergio Scariolo que ha participat en primera persona en moltes de les activitats com el clínic d’Àngel Cepeda, la reunió de directors esportius a més de estar present a diferents partits dels combinats insular.
Durant la jornada del dematí, a més dels encontres entre els diferents combinats insular, s’ha duit a terme també el Taller de Risobasket amb Antoni Fontcuberta i la primera fase de la competició de 3×3, concurs de tir i concurs d’habilitats.
Mentrestant, al Claustre de Sant Bonaventura el Director Esportiu de la FBIB, Juanan Serra i el president del Comitè d’Entrenadors, Martí Vives, s’han reunit amb els directors tècnics dels clubs repassant aquesta primera parte de la
temporada.
Ja l’horabaixa Ángel Cepeda ha realitzat el seu clínic sobre “Tecnificació a minibàsquet”. A un pavelló ple, l’entrenador de Valencia Basket ha donat una master class sobre conceptes bàsics que s’han de treballar a aquesta categoria.

HOMENATGE A TOMEU FERRAGUT I JOAN BARCELÓ

El punt final a la jornada s’ha posat amb l’acte més emotiu d’aquest II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet. La FBIB ha retut homenatge a dues persones que ens varen deixar fa uns mesos però que han estat una part molt important
per aquest esport i també per aquesta categoria de minibàsquet: Joan Barceló i Tomeu Ferragut. Amics i persones properes a cada un d’ells han entregat als familiars una placa com a mostra de reconeixement a la seva dedicació al bàsquet i també per la feina que varen fer en el seu moment a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

 

Torneig Trasmediterranea Illes De Bàsquet

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

Comentarios cerrados