CCE Sant Lluis. Tres punts molt treballats

29 enero 2018 | Por Editor | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente
.

.

Victòria àmplia, obtinguda des de la serietat i treball tant en defensa com en atac, davant un rival que només baixar els braços amb el 0-2 de Nacho en el minut 87 que deixava el partit sentenciat.

L’equip de Noval va iniciar el partit amb un primer gol als dos minuts de joc obra de Zurbano a passada de Nacho, quan encara el públic no havia agafat els seus seients, era la millor manera de començar un partit que no s’esperava gens fàcil. El CD Migjorn, optà per avançar les seves línies i dificultar el joc dels nostres, que en aquesta trobada va estar molt espès amb el baló en els peus donades les baixes amb les que arribava a Los Nogales, que van minvar la creació. Després d’un primer tram en què van destacar les grans defenses que van exercir tots dos equips, a partir del minut 15 els de Victor Perez es van apoderar de la pilota i van fer patir als nostres fins al descans. Un mà a mà desprofitat de Nacho davant Sastre va poder ser el segon, però el porter migjorner va aconseguir desviar. Per la seva banda, els locals van tenir en un xut de Claudio la millor oportunitat del primer temps, la intervenció d’Oscar Pons acabà amb el perill.

Els lluissers no van estar còmodes en tot el partit, massa imprecisions i precipitacions donaven ales als locals que no aprofitaven el seu domini del partit per igualar.

Després de l’interludi, tots dos conjunts seguien apostant pels mateixos sistemes estratègics, tot i que el conjunt de casa, va haver de arriscar i anar a l’atac, ja que si volia remuntar el partit no els quedava altra, a causa del gol inicial de Zurbano que, de moment , donava avantatge als de Noval. Els dos tècnics, veient que el partit s’anava a decidir per petits detalls, van començar a moure els seus banquetes amb sigil per anar donant petits retocs als seus onzes titulars. L’entrada de Morente en substitució de Bili va donar més consistència en defensa i mes profunditat en atac, la velocitat i impetú del jove lluiser, era una via d’escapament per als nostres a la contra.

Quan la trobada anava arribant a la finalització una contra en què l’esfèric acabar en els peus de Nacho, aquest va aconseguir batre Sastre per lligar els tres punts. Ja amb el temps complert, Zurbano en jugada individual arrodonia el marcador, per deixar-lo en un clar 0-3, que segons sembla a Los Nogales, no va ser tan clar.

El proper cap de setmana el conjunt lluisser tornarà a Ses Canaletes per enfrontar-se al conjunt del CE Alaior, on intentarà encadenar la seva segona victòria consecutiva que, amb els enfrontaments directes de la propera jornada, pot ser molt beneficiosa per als nostres en cas de sumar la victòria.

Comentarios cerrados