MALLORCA GYM CUP 2018

5 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes
.

.

Els dies 16 i 17 de febrer de 2018 se celebrarà la segona edició de la Mallorca Gym Cup, una competició de Gimnàstica Artística Femenina, d’àmbit internacional, que es durà a terme al Palma Arena, per segon any consecutiu, organitzada pel Club Esportiu Xelska.
En l’edició d’enguany s’han superat les inscripcions rebudes l’any anterior; un total de 275 gimnastes, i 80 tècnics de diferents països acudiran en menys de dues setmanes a aquesta cita, que s’està convertint en un referent en el món de la gimnàstica.
Amb motiu d’aquest esdeveniment, avui dilluns dia 5 de febrer, a les 11 hores, a la Sala Especialitzada de Gimnàstica del CTEIB, en el Poliesportiu Príncipes de España, tendrà lloc la presentació del cartell oficial de l’esdeveniment.
A l’acte hi assistiran: la Consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear, Francesca Tur Riera; el Director General d’Esports i Joventut del Govern Balear, Carles Gonyalons Sureda; el Director General d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez López; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Pep Abrines Veiret; i els representants del Club Esportiu Xelska, així com alguns representants de patrocinadors i col.laboradors de la Mallorca Gym Cup.
També hi seran presents les gimnastes més destacades del Club Esportiu Xelska, que pertanyen al Programa de Tecnificació del CTEIB. Les gimnastes després de la presentació, i un cop ateses les entrevistes pertinents, continuaran el seu entrenament per a la preparació de la competició del pròxim cap de setmana, a Gijón, de la Lliga Iberdrola, de la que són les actuals liders. Així els mitjans podran prendre les imatges que vulguin.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com