NOTA DE PREMSA TROFEU CIUTAT DE PALMA MALLORCA GYM CUP 2018

7 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Gimnasia Artística, Otros Deportes
Club Xelska

Club Xelska

Els dies 16 i 17 de febrer de 2018 se celebrar√† la segona edici√≥ de la Mallorca Gym Cup, una competici√≥ de Gimn√†stica Art√≠stica Femenina, d’√†mbit internacional, i que aquest any ha esdevingut en Trofeu Ciutat de Palma d’aquesta modalitat ol√≠mpica gimn√†stica. L’esdeveniment es dur√† a terme al Palma Arena, per segon any consecutiu, i ser√† organitzat pel Club Esportiu Xelska.
Per aquest motiu, avui dimecres dia 7 de febrer, a les 12 hores, al sal√≥ de plens de l’Ajuntament de Palma es dur√† a terme la presentaci√≥ de l’esdeveniment.
A l’acte hi assistiran: el Director General d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodr√≠guez L√≥pez; el gerent del Palma Arena, Jaume Ordines, en representaci√≥ de la Consellera de Cultura, Participaci√≥ i Esports del Govern Balear; el Secretari General de la Real Federaci√≥n Espa√Īola de Gimnasia, Ignacio Marr√≥n; la presidenta de la Federaci√≥ de Gimn√†stica de les Illes Balears, Maria Bibiloni; i els vicepresidents del Club Esportiu Xelska, Vicen√ß Riera i Lorenzo Mart√≠n, aix√≠ com alguns representants dels patrocinadors i col.laboradors de la Mallorca Gym Cup.
També hi seran presents les gimnastes més destacades del Club Esportiu Xelska, que pertanyen al Programa de Tecnificació del CTEIB.
En l’edici√≥ d’enguany s’han superat les inscripcions rebudes l’any anterior; un total de 275 gimnastes, i 80 t√®cnics de diferents pa√Įsos (Alemanya, Fran√ßa, It√†lia, Estats Units,…) i de tot el territori nacional espanyol acudiran en menys de dues setmanes a aquesta cita. Tampoc faltar√† la participaci√≥ local, ja que hi prendran part pr√†cticament tots els clubs mallorquins, encap√ßalats pel club del Coll d’en Rabassa, l’organitzador Xelska, que en aquests moments lidera la Lliga espanyola de Primera Divisi√≥.
Precisament aquest cap de setmana, abans de la Mallorca Gym Cup, el seu equip es despla√ßar√† a Gij√≥n per a disputar una nova jornada d’aquesta lliga.
Una not√≠cia que mostra la rellev√†ncia que est√† prenent la Mallorca Gym Cup √©s la pres√®ncia de Donatella Sacchi, Presidenta del Comit√® T√®cnic de la Federaci√≥ Internacional de Gimn√†stica. Aquesta persona representa la m√†xima autoritat esportiva mundial en l’√†mbit de la gimn√†stica art√≠stica, i es despla√ßar√† a Palma aquests dies per a impartir una xerrada t√®cnica a tots els entrenadors participants en l’esdeveniment.

A més, també impartirà una xerrada tècnica la Directora Tècnica de Brasil als Jocs Olímpics de Río 2016, Georgette Vidor.
Aix√≠, a la Mallorca Gym Cup, es conjugar√† la part d’aquestes activitats de formaci√≥ als t√®cnics i la part de la competici√≥ amb una mena de fira, espec√≠fica d’aquest esport.
Aquest format de competici√≥ √©s molt com√ļ a Estats Units, per√≤ a Europa no existeix cap esdeveniment que combini les tres activitats. A m√©s, en la part de la competici√≥, les gimnastes de nivells de promoci√≥ compartiran escenari amb gimnastes d’alt nivell.
Per a dur a terme l’esdeveniment, l’organitzaci√≥ ha hagut de reunir a m√©s de 100 voluntaris, alguns d’ells vinguts d’altres pa√Įsos. Tots els voluntaris seran uniformats per gentilesa de Macron.
L’organitzaci√≥ compta amb diferents serveis que li donen un toc de qualitat molt elevat, com s√≥n els transports oficials gratu√Įt pels participants amb autocar i amb els cotxes oficials Mercedes Benz. Tamb√© les gimnastes tendran servei d’assist√®ncia de fisioter√†pia, gr√†cies a Fisioplanet, durant tots els entrenaments oficials del divendres i tota la competici√≥, el dissabte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com