Bàsquet Manacor. Més que bàsquet resumen semanal. 10-11 Febrero 2018

13 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Infantil Femení

Infantil Femení

L’INFANTIL FEMENÍ BUFETE PERELLÓ, EN RATXA

Bàsquet Manacor, 40 – Bahia Sant Agustí, 22

Gran partit per les infantils que aconseguiren la segona victòria consecutiva al grup especial. Destacar la gran actitud, companyerisme i agressivitat que hi va haver durant els 40 minuts. Amb un bon nivell en defensa, les manacorines van saber moure la pilota en atac. També van ser valentes en l’1×1 quan hi havia espais per atacar la defensa del Bahía. L’aspecte a millorar va ser el rebot defensiu.

 

01 junior femeníLES JÚNIORS MANTENEN EL TIPUS TOT I LES BAIXES

Júnior Femení Expert – Restaurant Antonel·la

  1. Inca, 64 – B Manacor, 57

Les júniors van mostrar la millor cara a la pista d’Inca. Tot i no aconseguir aturar la jugadora interior de les inqueres, el treball en atac va ser molt positiu, movent de pilota per trobar la millor solució per encistellar. Tanmateix el degotís de lesions no permet a l’equip estar al 100%. Bona feina i a seguir millorant.

 

 

02 2a autonòmicaELS MANACORINS, LÍDERS DEL SEU GRUP

2a Autonòmica Masculina Sa Gruta Nova

  1. Felanitx, 74 – B. Manacor, 75

Els manacorins es van imposar a casa d’un rival molt dur i veterà, que a sobre jugà a pista petita, fet que els va perjudicar clarament. Tot i això, els nostres varen sortir molt intensos en defensa per així córrer el contraatac i agafar ràpidament un avantatge superior als 10 punts. A poc a poc el partit es va tornar més rocós i aquí el B. Manacor no es varen trobar còmodes. Quan faltaven  6 minuts per al final, l’equip perdia d’11 punts, però saberen mantenir el cap fred. A falta de 10 segons, van anotar dos tirs lliures que, gràcies a una bona defensa al darrer atac felanitxer, els va donar una victòria que els manté a dalt a la classificació.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com