Bàsquet Manacor: El mini femení B ho broda a la primera volta

27 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Mini femení B Forn Can Tòfolf

Ciutat d’Inca B, 45 – Bàsquet Manacor, 50

Les jugadores del Forn Can Tòfol s’han emportat una importantíssima victoria dins el Palau d’Esports d’Inca contra un rival amb molta progressió que ha demostrat que el seu lloc a la classificació és molt enganyós. Després d’uns dos primers quarts on semblava que els equips es provaven els uns als altres, les jugadores del Bàsquet Manacor han demostrat una vegada més perquè estàn al capdavant de la classificació, arribant al descans amb un marcador de 21 a 27.

Tot i això, l’equip rival no va baixar els braços en cap moment, mantenint una pressió que dificultà molt la sortida de pilota de les manacorines, mantenint l’emoció fins al darrer minut del partit. Finalment, donar l’enhorabona a les jugadores i a l’afició, que han realitzat una primera volta per emmarcar!

 01

Mini Masculí A Construccions Pascual Bassa

Bàsquet Manacor, 65- Sa Pobla, 51

Partit molt irregular el disputat contra Sa Pobla amb alts i baixos, tant en defensa com en atac. El millor varen ser els quarts inicial i final del partit, que varen ser suficients per assegurar una victòria que merescuda, potser no tant pel partit realitzat com per la feina diària feta durant moltes setmanes als entrenaments.

 

Premini masculí B Opticàlia

El preminis de primer any van demostrar el seu caràcter davant l’Artà. En un partit molt lluitat, els manacorins demostraren els seus avenços sense abaixar la guàrdia en tot el partit. L’ambient va ser esportiu i d’una gran competitivitat.
Enhorabona a tot els nins i les famílies i una abraçada ben gran a en Dino de part de tot el club perquè se recuperi ben aviat i torni a estar amb l’equip.

02

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com