Triomf per insistència

6 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

P1000722

 

 

Triomf sofert del primer equip (1-0), davant un Atletic Ciutadella ben posicionat i amb una gran acumulació d’homes en defensa, que obligar als nostres a treballar fins al final per aconseguir la victòria. Li va costar trobar el ritme de partit a l’equip de Noval que amb la seva insistència li va permetre finalment derrocar el mur defensiu de l’equip de Berto Moll, que amb prou feines va aparèixer davant la porteria *luissera amb perill. Des de el xiulet inicial, massa errors en les passades o controls fallits van generar certs dubtes en atac en les locals.

Ho va intentar als cinc minuts els locals amb un llançament des de la dreta que va sortir lleugerament desviat de la porteria de Tugores, però poc més es va poder veure. Els minuts transcorrien sense alterar-se el marcador i aquesta situació donava més confiança als vermells que deixaven a Oscar Tudurí i Nacho Rodriguez en atac per sortir a la contra i incomodar a la defensa local.

La pressió local s’havia redoblat i hi havia ganes de desnivellar el marcador des de qualsevol posició. No obstant això, l’ansietat va començar a aparèixer en la segona part, i els canvis ordenats pel tècnic asturià començaven a donar efecte en el joc local. L’entrada de Stan i Nacho donava més força en punta als de Ses Canaletes, però el tant no arribava.

El partit estava obert i tots dos equips començaven a arribar amb més perill, però sense ocasions clares. A l’última fase del partit, els blaus es van fer encara més amos del partit, cosa que aprofitaven encara més els de Berto Moll per atrinxerar-se en defensa per salvar el punt que estaven aconseguint. Tant va anar el càntir a la font que al final, Nacho aconseguia trencar l’empat inicial, amb un tret des de l’interior de l’àrea que va superar a Tugores, era l’afegit, aquest enemic lluisser que havia castigat en dues ocasions als nostres, aquesta vegada, se’ls va posar a favor, per vèncer en una trobada marcada per les baixes locals, i malgrat elles,  les van superar i van sumar tres punts que els fan tancar la primera volta en cinquena posició amb onze punts i a sis del líder, el CF Sporting de Maó, proper rival dels nostres (dissabte, 18:00 h. a Ses Canaletes) en el partit que obrirà la segona volta.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com