Noves incorporacions a la Directiva de la FFIB

15 marzo 2018 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol
.

.

La Junta augmenta els vocals
El president Miquel Bestard ha nomenat 4 noves directives a la Junta de la FFIB. Bestard n’ha justificat la incorporació per fer justícia a la presència femenina entre els federats i els directius dels clubs. També s’ha nomenat com a vocal Fèlix Peralta.
De les 4 dones, dues són de Mallorca, una de Menorca i una d’Eivissa.

Les 4 noves incorporacions femenines són:

Tatyana Ferrer, promotora del Projecte “Futbol per la Igualtat”.

Esperanza Sanjosé, presidenta del Bunyola FC.

María José Sánchez, directiva del club de Futbol Sala De Mercadal

Soledad Sala, del Club Ebusus Insular.

Per la seva part, Fèlix Peralta és un empresari antic col·laborador de la Federació Balear.

En la mateixa junta s’han tractat diversos temes, com el repartiment d’ajudes al Futbol no professional, la bona actuació de les seleccions balears, i el positiu augment de les Targetes Blanques, que premien el bon comportament dels jugadors i equips del Futbol Base.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com