Bàsquet Manacor. ELS CADETS JUGARAN EL CAMPIONAT DE MALLORCA

27 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Cadet Masculí Especial Agrupació Mútua

Cadet Masculí Especial Agrupació Mútua

Cadet Masculí Especial Agrupació Mútua

Bàsquet Manacor, 70 – Bàsquet Pla, 68

Els cadets jugaran el Campionat de Mallorca per mèrits propis després de vèncer el Pla per dos punts. El partit va ser emocionant però espès. Els manacorins sabien què se la jugaven i van començar ansiosos. El primer va ser el pitjor període, ja que van encaixar 22 punts i només n’aconseguiren 9. En atac s’estavellaven contra la defensa del Pla, que corria el contraatac i anotava fàcilment. Al segon període els locals es van recuperar; es van invertir les tornes i van dominar a la pista, mentre que el Pla anava a remolc, arribant 29 a 33 a la mitja part. La reacció del B. Manacor va continuar al tercer període, que va eixugar la diferència de 3 punts i es va posar al capdavant 47 a 44. L’anotació del Pla es mantenia baixa gràcies a una bona defensa pressionant dels manacorins. Pareixia que tenien la victòria a la butxaca, però no era un dia per a lluir-se. El B. Manacor gaudia d’una diferència de quatre punts; mancaven menys de 2 minuts quan va venir la reacció dels visitants, amb un empat in extremis. A la pròrrogahi va haver un emocionant intercanvi de cistelles per part d’ambdós equips, amb triomf dels manacorins que, tot i el nerviosisme, mai no va deixar de lluitar.

Mini Masculí C Perfumes Edén

Mini Masculí C Perfumes Edén

 

Mini Masculí C Perfumes Edén

Hispània, 54 – Bàsquet Manacor, 51

El minis van disputar un bon partit a la pista de l’Hispània.

Al primer període els manacorins es van trobar amb la dificultat d’una defensa molt tancada que no sabien com atacar. El desconcert va provocar un parcial d’11 a 0 que va ser determinant per a la victòria dels palmesans. No obstant això, la part positiva per als jugadors del B. Manacor va ser la reacció de l’equip durant la resta del partit, jugant amb una mentalitat diferent i una millor lectura del joc. Van jugar amb intensitat, ajustant la defensa pressionant a tot el camp i, sobretot, atacant la defensa de l’Hispània des de posicions obertes, movent la pilota amb encert. Així, van aconseguir anotar a cadascun dels períodes restants (8-11, 10-4, 6-19, 10-10, 9-7), amb un meritori parcial de 25 a 36 a la segona meitat del partit. Enhorabona a tots.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com