La presidenta del C.F. Sóller, Llucia Oliver Coll presenta la seva dimissió

27 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Llucia Oliver Coll

Llucia Oliver Coll

Carta de Llucia Oliver Coll

Mitjançant aquest escrit vull fer públic que a data 27 de març de 2018 la junta directiva del C.F. Sóller, que jo presideixo, hem presentat la dimissió davant la FFIB.
La decisió la vam prendre a principi temporada si bé no l’hem feta efectiva fins ara per facilitar l’entrada a les persones que des de principi d’aquesta temporada s’han posat al capdavant.
Han sigut quasi 9 anys de molta feina on els nostres equips (primer, segon i juvenil) ens han donat molts capvespres de goig i d’altres no tan bons però on sempre l’hem acompanyat i fet costat.
Vaig entrar a formar part de la directiva en un moment crític per al Club. El C.F. Sóller es trobava en una situació econòmica difícil. Si no hagués estat pel grup humà que es va ajuntar en aquell moment i va fer feina de valent, tal vegada el C.F. Sóller no hagués pogut inscriure cap equip, desapareixent i havent de tornar a començar quan algú es posés al capdavant (sempre arrancant de tercera regional).
És per això que vull aprofitar aquestes línies per donar les gràcies en primer lloc als diferents directius que ens han ajudat fent moltíssima feina durant aquests anys, sense la seva tasca desinteressada no n’haguéssim sortit. Donar les gràcies també a tota l’afició perquè sempre hi ha estat, ha animat quan ha anat bé i quan no hi anava tant. Gràcies també als que heu estat crítics amb nosaltres. Haver de llegir o escoltar segons quines barbaritats no és plat de bon gust però igualment us dono les gràcies perquè ens heu fet més forts i amb això ens volem quedar.
Només em queda desitjar el millor al grup de persones que es posa al capdavant. Són gent amb ganes i estic segura que estimaran el Sóller tant com ho feia el meu pare, com ens va ensenyar a la nostra família i pens que com ho fa la majoria de Sollerics.
Visca el Sóller!

Sóller, 27 de març de 2018

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com