SANT JOSEP OBRER CAMPIÓ DE BALEARS CADET MASCULÍ TEMP. 2017/18

9 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
.

.

Excel·lent temporada realitzada pels jugadors dirigits per Andrés Rodríguez, Óscar Balmaceda i Caterina Bosch que aquest cap de setmana s’han proclamat Campions de Mallorca i, a la vegada, Campions de Balears. Equip que ha demostrat ser el just guanyador de la competició ja que ha acabat la temporada invicte tant a la fase regular com al playoff pel títol, amb un total de 54 sets a favor i únicament 5 en contra. Grans equips com CV Manacor, CV Pòrtol, o CV Sóller han sigut durs rivals durant tota la temporada però no han pogut amb la consistència i regularitat del conjunt escolar de Palma.
El proper objectiu serà representar el volebol balear al Campionat d’Espanya del 13 al 17 de juny a Almeria. Sort per als nostres campions!!!!
Jugadors del CV Sant Josep Cadet Masculí 2017/18:
– Lucas Balmaceda.
– Jesús Hernández.
– M. Antonio Montero.
– Guillem Mora.

– Daniel Villalonga.
– Javier Sánchez.
– Pau Serra.
– Adrián Riera.
– Alejandro Sánchez.
– Juan Vico.

 

[FAG id=255260]

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com