JUNTS FEIM HISTÒRIA Projecte de recuperació documental de la història del bàsquet

12 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Fons Documental FBIB

Fons Documental FBIB

La Fundació FEBIB 1935 activarà durant el 2018 una iniciativa consistent en investigar, recuperar, recopilar i difondre la Història del Bàsquet Balear mitjançant la col·laboració d’institucions, organitzacions, clubs i particulars que estiguin interessats en aquesta engrescadora tasca. Especialment, si es refereixen al període 1935-1985. El coordinador de tota aquesta feina és Toni García.
Les línies de treball plantejades són:
– L’organització del fons i col·leccions documentals actuals de la FBIB i la millora del seu tractament.
– La digitalització del fons i les col·leccions documentals que estiguin prèviament organitzades i descrites en una base de dades.
– Treballs de descripció de fons i col·leccions documentals, o qualsevol expressió gràfica, material, sonora o en imatge que no es puguin digitalitzar.
– Divulgació d’esdeveniments, fets, situacions, episodis, anècdotes d’interès relacionades amb la història del bàsquet balear mitjançant les xarxes socials, publicacions, circulars, exposicions des de la pròpia  Fundació i/ o FBIB o mitjançant la demanda d’institucions, organitzacions, clubs de bàsquet, etc.
– Desenvolupar un treball d’història oral amb persones significatives de la història del bàsquet balear.
Vos animam a col·laborar amb el què considereu interesant per aquesta iniciativa. Tot el material que considereu que pot servir, el podeu fer arribar a fonsfebib@febib1935.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com