L’ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR, A LA DIADA DEL CONSELL DE MALLORCA

16 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Bàsquet Manacor Més que bàsquet

Els nins i nines de l’Escoleta de Bàsquet Hiper Centro van participar a la diada organitzada pel Consell de Mallorca a Porto Cristo. Una jornada més on els més petits del Bàsquet Manacor van gaudir del nostre esport juntament amb companys d’altres clubs de la comarca de Llevant.

002L’equip d’educadors de l’Escoleta té especialment esment i promociona la participació a les diverses diades que el Consell de Mallorca organitza regularment. D’aquesta manera els joves jugadors s’inicien de manera lúdica en la pràctica del bàsquet alhora que adquireixen valors i normes pròpies de l’esport educatiu.

SETMANA ESPECTACULAR DELS NOSTRES EQUIPS

Els dos equips mini femenins es van imposar als respectius partits. Especialment renyit va ser l’encontre del Forn Can Tòfol a Pollença, amb un marcador de 23 a 32. De la seva banda, les infantils Bufete 001Perelló van vèncer al Campos a la nostra pista per tan sols 2 punts, en un partit molt emocionant en què van retallar 14 punts de desavantatge. D’igual manera l’infantil masculí B Tot Motor va imposar-se per 2 punts a la Salle de Palma. Un altre encontre dominat tan sols per 1 cistella de diferència el van protagonitzar els sèniors de 2a Autonòmica R. Sa Gruta, amb victòria dels manacorins a la pista d’Alcúdia després de dues pròrrogues. El mini B Agrupació Mútua va jugar un partit espectacular contra el Sant Josep. Van perdre de 6 punts, però l’actitud dels nins davant un equip superior físicament va ser encomiable. A manca d’un partit l’infantil especial Restaurant Es Parc pràcticament s’ha assegurat la participació al Campionat de Mallorca en vèncer a la nostra pista el Llosetina. Hi va haver emoció i qualitat en un partit que els manacorins van saber controlar durant els 40 minuts. Finalment el Júnior femení Expert-Antonel·la va perdre davant el Llucmajor tot i donar la cara en un partit condicionat per les lesions de les nostres jugadores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com