El Consell ajuda a finançar 7 esdeveniments esportius que organitza el Grup Esportiu Espalmador

17 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
.

.

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juanjo Escandell han signat avui un conveni de col·laboració pel qual la institució atorga una subvenció de 7.000 euros a aquest grup esportiu per aquest 2018.

 

Amb aquests diners el Consell ajuda a finançar 7 esdeveniments esportius de l’illa; la V cursa Far a Far del 22 d’abril, el VI Trofeu Ciclisme en ruta Illa de Formentera del 25 de maç, la V Copa Illa de Formentera en BTT del 06 de maig, la XXXIII Milla Urbana del 15 de juliol, la XXIII Pujada a la Mola del 12 d’octubre, la Volta cicloturista en BTT del 26 al 28 d’octubre, i la XL Cursa de la Constitució Memorial Jonh Tunks.

 

El president del Consell ha agra√Įt la feina que du endavant del Grup Esportiu Espalmador organitzant aquestes curses i el foment que fa de ¬ęl’atletisme, el ciclisme o la triatl√≥ a l’illa de Formentera¬Ľ. Per part seva Juanjo Escandell ha donat les gr√†cies a la instituci√≥ per aquesta ajuda, gr√†cies a la qual ¬ępodem reduir el cost de la inscripci√≥ a les proves i donar-les-hi ¬†m√©s continu√Įtat¬Ľ. El conseller d’Esports, Jordi Vidal, tamb√© present a l’acte de signatura del conveni ha agra√Įt la feina que fa el Grup Esportiu Espalmador en la promoci√≥ i practica de l‚Äôesport a Formentera.

 

V Cursa Far a Far

Precisament el Grup Esportiu Espalmador, conjuntament amb l‚Äô√†rea d‚ÄôEsports del Consell, organitzen aquest proper diumenge 22 la Far a Far, que enguany arribar√† a la seua cinquena edici√≥. Com cada any, la Far a Far unir√† els dos fars de l’illa amb 26 quil√≤metres de recorregut.

L’hora de sortida des del far de la Mola serà a les 09.00 h per la Caminada Popular i a les 11.00h per la cursa, mentre que l’hora límit d’arribada al far des Cap es marca a les 14.00h.

La retirada de Dorsals es far√† el dissabte a la recepci√≥ del Poliesportiu Antoni Blanc entre les¬† 18.00 h i les 20.00 h (Cursa i Caminada) i el diumenge 22 d’abril a la zona de sortida, Far de la Mola, entre les 8.00 h i les 9.00 h (Caminada) i de 9.00 a 10.45 h (Cursa).

Per ser una zona protegida i dif√≠cil acc√©s amb p√†rquing limitat nom√©s es podr√† accedir a la zona de sortida amb autocar facilitat per l’organitzaci√≥.

Les sortides es faran de La Savina – Far de la Mola (Sortida) 07.45 h. i 09.30 h, i del Poliesportiu Antoni Blanc – Far de la Mola (Sortida) 08.00 h. i 09.45 h.

Aix√≠ mateix, L’organitzaci√≥ habilitar√† llan√ßadores pel retorn des del Far d’Es cap, arribant a La Savina i passant pel Poliesportiu Antoni Blanc.

Ja hi ha gaireb√© un centenar de participants registrats, per b√© que fins aquest divendres 20 d’abril a les 22.00 h encara es poden realitzar les inscripcions a la web: www.elitechip.net

 

Aquesta prova s’emmarca dins del calendari d’esdeveniments esportius que s’organitzen a Formentera en primavera i temporada baixa per a donar a conèixer l’illa com a destí esportiu, oferint d’altra banda als seus participants experimentar una Formentera especialment tranquil·la en la millor època per gaudir dels seus paisatges.

Cartell cursa Far a Far

Cartell cursa Far a Far

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com