CLUB VOLEIBOL MANACOR EL PODES I TALES CV MANACOR JA ES DE SUPERLLIGA

23 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
CLUB VOLEIBOL MANACOR

CLUB VOLEIBOL MANACOR

PODES I TALES CV MANACOR – CV EMEVE LUGO : 3-1 (25-11, 23-25, 25-20, 25-22).

Alineació : Román, Tous, Gallego, Chourio, Cabrer i Meléndez. Líbero : Catalá. (Mesquida,Carinelli, Rey, Suñer i Barceló). Entrenadors : Jaume Febrer i Diego Gallego. Delegat : Mateu Juan.

Comentari : Amb un Pavelló de Na Capallera a rebosar d’aficionats que no se varen aturar en cap moment d’animar, el nostre equip va guanyar per 3-1 al Campió de la Copa Principe, el CV Emeve Lugo i se va proclamar segon classificat de la Fase d’Ascens i va aconseguir l’ansiat ascens a la Superlliga Masculina , la máxima categoría del Voleibol Espanyol.

El primer Set va començar molt bé per l’equip local ja que l’equip gallec no rascava bolla i tenía moltes errades en el seu joc. El resultat final d’aquest primer Set va esser un inusual 25-11 per l’equip local.

El segon Set ja va esser mes “normal”. L’equip visitant va començar a jugar molt més bé i el joc se va igualar. El Set va anar quasi tot el temps molt igualat i va caure del costat de l’equip visitant per un ajustat 23-25.

En el tercer Set, els jugadors locals, des de el primer punt, varen sortir molt enxufats i varen anar tot el Set per endevant en el marcador, guanyant el Set per 25-20.

En el quart Set, els nostres jugadors, conscients de que estaven a punt de fer historia, varen  fer un joc molt seriós i varen anar tot el Set un parell de punts per endevant en el marcador, fins que amb 24-22 al seu favor i amb el més de 400 aficionats drets i aplaudint al seu equip, varem fer el punt 25 i, per tant, varen guanyar el partit, que valía un Ascens a Superlliga.

Quasi ningú, ni jugadors, ni entrenadors,ni Junta Directiva, ni aficionats, podien pensar a principi de Temporada que s’aconseguis aquest gran exit de pujar a Superlliga, ja que l’objectiu inicial era el de mantenir la Categoría.

Una vegada asaborit aquest ascens, la Junta Directiva i la Direcció Técnica del Club ja estan fent feina per trobar les maneres de fer front, tant económicament com esportivament, a la participació del Club Voleibol Manacor a Superlliga.

La Junta Directiva vol agriar a totes les Entitats, Empreses i persones que han donat suport a l’Equip de Superlliga 2 i als altres 8 equips que formen el Club Voleibol Manacor.

Vol donar les gràcies a la Consellería d’Esports del Govern Balear, a la Consellería d’Esports del Consell Insular de Mallorca, a l’Ajuntament de Manacor, als Mitjans de Comuniocació, als Esponsors, Entrenadors, jugadors, pares i mares i a tots els aficionats que mai s’han aturat d’animarnos.

 

Ha finalitzat la Fase d’Ascens a Superlliga, pero no les competicions per altrs equips del Club. L’equip Juvenil Femení, continúa entrenant i preparant la seva participació al Campionat d’Espanya que se juga la setmana que vé a Las Palmas de Gran Canaria.

L’equip Cadet Femení, prepara la seva participació al Campionat de Mallorca, clasificatori pel de Balears.

Léquip Cadet Masculi, ja classificat pel Campionat d’Espanya, també prepara la seva participació a dit Campionat.

L’ùnic equip que encara te participació doméstica es l’equip Infantil Masculí, que juga el darrer partit de la Fase Final amb el CV Artá. En cas d’aconseguir la victoria, el nostre equip finalitzaria tercer de Balears.

Aquest partit se juga divendres día 28 d’Abril a les 18,00 hores.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com