Basquet Manacor. L’EQUIP INFANTIL RESTAURANT ES PARC DISPUTARÀ EL CAMPIONAT DE MALLORCA

30 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Els nins del nostre equip infantil masculí Restaurant Es Parc jugaran els dies 4,5 i 6 de maig el CAMPIONAT DE MALLORCA a la pista de La Salle de Palma. Gràcies a una excel.lent temporada, els nostres joves jugadors, han aconseguit la quarta plaça de la lliga especial i tindran el premi de disputar el Campionat amb els companys de La Salle, de Bahía San Agustín i d’Alcúdia.

Esperam que siguin moltes les persones que acompanyin i donin suport als nostres nins! Enhorabona al cos tècnic i a tots els nostres jugadors.
D’altra banda, aprofitam per enviar molts d’ànims a en Joan Pascual que, a causa d’una lesió, no podrà jugar però que de ben segur donarà forces als seus companys des de la banqueta.
L’EQUIP PREMINI FEMENÍ 9GIMNÀS i els equips PREMINI MASCULÍ OPTICALIA i IMATGES segueixen amb una gran evolució.
Els nostres equips de categoria premini demostren una jornada més que el futur del nostre Club està més que asegurat. Les nostres joves jugadores i els nostres joves jugadors ens regalen cada cap de setmana partits on l’esforç, el companyerisme i la diversió mai hi falten!
IMG_4711 IMG_4714
Design

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com