Més de 3.000 infants celebraran aquest dissabte la cloenda de les escoles esportives municipals

23 mayo 2018 | Por Redacción | Categoria: Especiales, Otros Deportes, otros deportes minoritarios
Tercera jornada d’esport inclusiu

Tercera jornada d’esport inclusiu

Els infants realitzaran  exhibicions i tornejos durant tot el matí i podran participar a les activitats obertes de la tercera jornada d’esport inclusiu i a les activitats complementàries

Susanna Moll: “l’esport és una eina per a afrontar molts de reptes socials: millorar la convivència, la tolerància, la salut i l’autoestima a través de la transmissió de valors”

Palma, 23 de maig de 2018.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui la festa de Cloenda de les Escoles Esportives Municipals i la tercera Jornada d’Esport Inclusiu, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport, que es durà a terme aquest dissabte 26 de maig de 9 a 13.30 h. Totes les activitats tindran lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que es durà a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que es realitzarà al pavelló Toni Pizà.

A l’acte hi ha assistit també, Sergio Rodríguez, director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Javier Vidal, en representació de Discaesports; així com a representants de les federacions, clubs i entitats que coordinen les diferents activitats de la cloenda.

Moll ha agraït el gran treball de clubs, federacions,  tècnics i pares a les escoles esportives municipals i el seu compromís per a educar en valors, “per a afrontar molts de reptes socials: millorar la convivència, la tolerància, la salut i l’autoestima a través de la transmissió de valors”, ha destacat.

Els alumnes de les 16 escoles municipals realitzaran exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que participen a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A hores d’ara, 3.140 infants d’edats compreses entre els 4 i els 15 anys estan inscrits a les escoles municipals que organitza l’Institut Municipal de l’Esport. Els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines esportives, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d’hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment es posaran en valor l’aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

Cal recordar que les escoles d’exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

Activitats participatives i III Jornada d’Esport Inclusiu

La III Jornada d’Esport Inclusiu, dirigida per Discaesports, tindrà lloc a la façana del Palau Municipal d’Esports de Son Moix el dia 26 de maig de 9 a 13.30 h. S’hi desenvoluparan activitats obertes per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar l’esport inclusiu i d’impulsar l’esport adaptat.

Entre d’altres activitats ludicoesportives, els infants podran conèixer nous esports com el hoquei herba i gaudir de les diferents activitats obertes, que enguany com a novetat inclouen esports de patins i equilibri a la zona de l’skate, així com els castells inflables i un rocòdrom, que estaran a disposició de tots els nins i nines.

L’IME vol expressar el seu agraïment especial a totes les entitats, clubs, federacions i empreses que col·laboren de manera activa a l’esdeveniment i que desenvolupen una labor de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els infants.

Horari d’activitats

ACTIVITAT ESPAI HORARI
FUTBOL (Ext) camp de futbol 9 a 13.30 h
RUGBI camp de futbol 12 a 13.30 h
HANDBOL Pista Exterior 9 a 13.30 h
BÀSQUET Pista Exterior 9 a 11 h
VOLEIBOL Pista Exterior 11.30 a 13.30 h
ATLETISME Velòdrom 11.30 a 12.30 h
SALTS TRAMPOLÍ Piscina 9.30 a 10.30 h
NATACIÓ ARTÍSTICA Piscina 12 a 13.30 h
GIMNÀSTICA ARTÍSTICA  Gimnàs 1 9 a 13.30 h  SON MOIX
JUDO Sala 5 9.30 a 12.30 h
TAEKWONDO Sala 6 9.30 a 11 h
KARATE Sala 6 11.30 a 13 h
ESCACS HALL ENTRADA 10 a 13 h
ESGRIMA Passadís/lat palau 9 a 13.30 h
Taller HOQUEI Façana Palau 9 a 13.30 h
ESPORTS INCLUSIUS Pàrquing 9 a 13.30 h
Patins i equilibris Skate parc 9 a 13.30 h
DISCAESPORTS Façana Palau 9 a 13.30 h
GIMNÀSTICA RÍTMICA Pavelló Toni Pizà 9 a 13.30 h TONI PIZÀ
PATINATGE Pavelló Joan Seguí 9.30 a 11 h                 12 a 13 h JOAN SEGUÍ

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com