Bàsquet Manacor. SUBCAMPIONES DE BALEARS

28 mayo 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Subcampiones

Subcampiones

Mini Femení Creuers Illa Balear

Brillant temporada de les minis que, després de conquerir la Copa i el Campionat de Mallorca, la setmana es van proclamar a Eivissa subcampiones de Balears. Tot i que el partit clau va ser a Santa Maria contra La Salle (amb resultat de 61 a 60 a favor de les de Palma), l’estada a Eivissa ha estat una experiència inoblidable per a les joves jugadores. Les manacorines es van imposar per un ampli marge als dos equips de les Pitiüses i als dos de Menorca.

júniors B santandreu sureda

júniors B santandreu sureda

 

Més finals

Júnior B Masculí Materials de Construcció Santandreu Sureda

Després de la demostració de les fèmines, aquesta setmana el B. Manacor disputarà dues finals més. D’una banda, l’equip júnior disputarà la final de Copa del seu grup a Inca contra el Joan Capó, després d’imposar-se al segon i tercer classificats del seu grup. Sens dubte, aquest partit és un premi al bon treball realitzat per l’equip durant tota la temporada.

003Mini B Masculí Agrupació Mútua

Molt merescudament el mini B jugarà la final del seu grup a Llucmajor contra el Bahía B, un equip de segon any el qual ha estat l’únic que ha aconseguit vèncer els nostres minis a la competició regular. Sens dubte serà una bona experiència per als joves jugadors d’un equip que, si segueix fent feina així com ho ha fet fins ara, ens donarà moltes satisfaccions la temporada vinent en disputar la lliga especial.

subcampiones

subcampiones

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com