Tot a punt per la tradicional regata Sitges-Ciutadella

14 junio 2018 | Por Editor | Categoria: Otros Deportes, Vela

Tot a punt per començar aquest divendres capvespre la tradicional regata Sitges–Ciutadella, organitzada pel mateix Club Nàutic Ciutadella, CN Skipper, Difusió Nàutica i Port de Sitges. Un total de 30 inscrits corbriran aquesta prova de Navegació d’Altura que uneix els dos ports del Mediterrani i que surt de Sitges divendres migdia.
Com a novetat més destacada cal ressenyar l’alta participació d’embarcacions amb tripulació reduïda, entre elles, tres minis 6.5 que per primera vegada s’inscriuen en aquesta prova. Entre ells, el menorquí  Allevà de Felip Moll, l’Eos de Aniol Hernández i el Pogo Skeunuch, d’Adrià Beneria.
La prova és puntuable pel Campionat de Catalunya de Navegació d’Altura, i existeix molta expectativa, ja que al llarg d’aquesta temporada les regates d’altura en aquesta part del Mediterrani s’han caracteritzat per les encalmades, que ha fet que moltes embarcacions no hagin pogut puntuar encara al calendari.
També estan apuntats en la Sitges-Ciutadella del CN Ciutadella dos catamarans i dotze embarcacions amb tripulació completa, enquadrades majoritàriament en el sistema de medició RI, com són entre altres el Matinada de GinoLuigi, Tobarix d’Alex Domènech, B.A.M de Víctor Ortet, Routes du Large de Jean-Françoise Lecarpentier, Broersbank de Hendrik Onnes o el Wassamanaia, del menorquí Miquel Pons Misut (CN Ciutadella).d

 

 

Comentarios cerrados