El jugador Eros procedent del UD Poblense s’incorpora al C.D. Llosetense

16 junio 2018 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, comunicados, Fútbol
 Eros Jellouli

Eros Jellouli

El jugador Eros Jellouli procendent de la UD Poblense i que la passada temporada 17-18 va jugar cedit a la UE Petra, s’ha compromés per la propera temporada 2018-19 amb el nostre equip de tercera divisió.

Eros sol jugar de mitja punta, davanter o per banda, ha disputat amb la UE Petra 31 partits, dels quals 21 de titular, marcant 4 gols i veient 11 targetes grogues. Té 20 anys i aquesta serà la seva segona temporada com a amateur. Com a juvenil va jugar la temporada 2015-16 al UD Poblense de lliga nacional i la següent temporada (16-17) al CD Sant Francesc de divisió de honor juvenil.

Durant la temporada ha simultaniejat els entrenaments amb la UE Petra i amb la UD Poblense.

L’entrenador del Llosetense, Nico López, comenta sobre Eros: “És un jugador molt interessant pel nostre equip, que seguim des de fa mesos i que ens pot aportar molt. Sent un jugador jove i amb ganes de seguir progressant, estic molt content d’aquesta incorporació”.

Benvingut Eros al nostre club. Molta sort!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com