Toni Juan, el pescador de raors més enginyós al CN Ciutadella

11 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pesca
.

.

El Campionat Social de Pesca de Raors 2018 organitzat per la secció de  pesca recreativa del Club Nàutic Ciutadella va conèixer dissabte al  seu primer classificat. Toni Juan amb la seva barca Aitón II és el  guanyador del 2018 disputades les dues proves a Ciutadella. Segon  classificat ho ha estat Toni Moll amb la Coconuts i tercer en Tomàs amb la barca Fun Décimocuarto. A part, la peça major la pescaria Josep  Camps, dins la Laramar.
En aquest definitiu dissabte del Social de Raors del CN Ciutadella van  sortir 28 barques, amb molt bon ambient i després es va fer una  fritada de raors al bar del club, aportats pels participants.

pescador de raors (2) pescador de raors (3)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com