MARIA PALLICER I JOAN MORENO S’ENDUEN LA VICTÒRIA A LA TERCERA EDICIÓ DE LA 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

16 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
10/5 MILLES CIUTAT DE MAO

10/5 MILLES CIUTAT DE MAO

Manolo Ruz i Beatriz Lalaguna guanyen la cinc milles amb un temps de 28 i 34 minuts respectivament

Puja la xifra d’inscrits fins als dos-cents vuitanta corredors amb un balanç positiu de corredors de fora de l’illa que participen per primera vegada

Maó, 15 de setembre: La tercera edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó ha donat la victòria a l’esforç del ciutadellenc Joan Moreno i la ferrerienca Maria Pallicer en la prova llarga, que aquest any tenia una milla menys amb sortida des de La Mola. Moreno ha fet un temps de 0:54:35’ mentre que Pallicer ha entrat amb una diferencia de només sis minuts,1:00:54’. Ambdós corredors menorquins partien com a favorits, especialment Maria Pallicer que ha a aconseguit el triplet després d’imposar-se al 2016 a les 5 Milles i en les darreres dues edicions, a les 10. Pel que fa a la prova de cinc milles que sortia des del Passeig dels Mariners, ha tingut com a guanyadors al sènior Manolo Ruz en categoria masculina amb un temps de 0:28:54’ i la corredora Beatriz Lalaguna en femenina amb un temps de 0:34:09’. La humitat ha estat la gran protagonista de la tercera edició que ha posat a prova la resistència dels corredors, que han acusat aquesta sensació de manca d’aire per afrontar els trams més costeruts. Enguany no han faltat noms destacats de l’atletisme local que s’han endut guardó com Victor Sabater, que ha acabat segon classificat a les cinc milles o la veterana Maria Pilar Olmo Bahamonde, que ha participat als seus 65 anys amb victòria en la seva categoría.

CREIX L’INTERÈS PER LA PROVA

Finalment han estat 280 els corredors que s’han inscrit en aquesta tercera edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó amb un creixement dels participants vinguts de fora, especialment de Balears. En aquest sentit no és casualitat que la guanyadora absoluta de les 5 Milles, Beatriz Lalaguna hagi estat una corredora bilbaïna que l’any passat va fer la prova per primera vegada, aprofitant que estava de vacances i enguany havia repetit destí fent-lo coincidir amb les dates de la carrera. El director de Dynamic Menorca, Manuel Hernández es manifestava satisfet que vagi quallant la prova i pel fet de rebre elogis tant per la bona organització com per la vistositat de la prova. Pel que fa al tall de cinta inaugural a la sortida de les 10 Milles a La Mola, ha comptat amb l’acompanyament de la Batlessa de Maó, Conxa Juanola, el Director Insular de Turisme del Consell Insular de Menorca, Isaac Olives i el Director de La Mola, Simón Gornés.  La festa menorquina posterior amb productes típics de Menorca ha acabat per arrodonir la festa. Les classificacions es poden consultar a la pàgina web de Elitechip i de la web carreramao.com.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com