Domini absolut del CN Ciutadella amb triomf final de David Ponsetí a Fornells

17 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
CN Ciutadella

CN Ciutadella

Domini absolut dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella en el  Memorial Gumersindo Riera viscut a Fornells dissabte i diumenge. I amb guanyador final del club de Ciutadella perquè David Ponsetí es va proclamar campió absolut en el campionat organitzat pel CN Fornells.
El regatista d’Es Nàutic va ser primer a Làser 4.7 sense perdre cap regata; el mateix va fer Billy Coll (CN Fornells) a la classe Bic  Techno, però amb haver una major participació a la vela lleugera, finalment el títol queia en mans de Ponsetí.
Tot dins una participació brillant del CN Ciutadella en aquest 27è memorial forneller. A Làser 4.7, darrera Ponsetí hi acabaven en el podi Pepe Gornès i Chantal Cavaller, amb Laia Mendoza fregant els
escalons dels guanyadors. I en Optimist també va ser Es Nàutic el gran acaparador de primeres posicions amb els triomfs d’Aitana Cavaller en absolut i sub-16, essent tercer total, Borja Torres (CN Ciutadella).
Els també alumnes de Toni Mascaró, Toni Mesquida i Ignasi Bettiol  s’imposaven en sub-11 i sub-13, com en Optimist D, amb podi del CN Ciutadella per Lluís Mascaró (1), Sebastià Llull (2) i Neus Soler (3).

CN Ciutadella

CN Ciutadella

CN Ciutadella (3)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com