FUTBOL / REGIONAL PREFERENT Segona oportunitat

21 septiembre 2018 | Por Redacci√≥n | Categoria: F√ļtbol, Menorca, Preferente
.

.

Amb ganes de llevar-se el mal sabor de boca de la derrota de la setmana passada davant el CE Alaior a Los Pinos (2-1), el primer equip rep a Ses Canaletes al CF Sp. de Maó, vigent campió de lliga 17/18.

Després de la dura derrota en el debut en Copa, més per com es va produir que pel resultat final, els de Vadell han treballat dur amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada i més com a locals, davant un rival que ve d’igualar davant la UD Mahón (1-1) com a local i que buscarà com a mínim puntuar en el seu primer desplaçament del present curs.

Per a aquesta trobada, i a l‚Äôespera de l‚Äô√ļltim entrenament de la setmana, el t√®cnic des Mercadal, espera poder anar comptant amb jugadors que no han vingut entrant en el grup per motius laborals o de lesions. Les baixes de Joan Orfila, Sola i Oscar Moreno, entre altres, van minvar al grup en la seva primera sortida, no obstant aix√≤, el nivell aconseguit per l‚Äôequip en aquesta primera trobada va ser de notable alt, malgrat la derrota.

El partit es disputar√† dem√† ‚Äďdissabte a les 18:00 h- i ser√† dirigit per V√≠ctor Moll, assistit per Pascual Vidal i Cristobal Pons.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com