SON MOIX ACOLLIRÀ LES FINALS DE LA SUPERCOPA AON INFANTIL

22 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
4X4  AON

4X4 AON

Fibwi Live retransmetrà aquest dissabte les dues finals per TDT

Les finals de la Supercopa AON Infantil es podran seguir demà en directe per TDT a través
de Fibwi Live i per streaming a través del canal de YouTube de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.
Ambdues finals, tant la femenina com la masculina, es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Les semifinals i els partits pel tercer i quart lloc es jugaran a Inca.

Dissabte dematí, a Inca, es jugaran les semifinals amb els equips que el cap de setmana passat es varen classificar per disputar la Supercopa AON Infantil. Al quadre femení: Bahía San Agustín, Sant Francesc Llops d’Inca, Boscos de Ciutadella i Ses Salines d’Eivissa. Al masculí, Bahía San Agustín, CB Andratx, La Salle Mahón i Sa Real d’Eivissa.
Els equips guanyadors de les semifinals disputaran a les 16:00 les finals. Primer serà el torn de la final femenina i després de la masculina. Mentrestant, a les 16:00 també però a Inca, es jugaran els partits pel tercer i quart lloc.
Les finals es podran seguir per TDT a través de Fibwi Live i per streaming a través del canal de YouTube. La narració dels partits anirà a càrrec de Cristóbal Muñoz amb els comentaris de Marc Estelrich i Xavi Sastre, membres del cos tècnic de les seleccions balears infantils.

 

Poster Supercopa AON INFANTIL MASCULÍ Mallorca

Supercopa AON INFANTIL MASCULÍ Mallorca

Poster Supercopa AON INFANTIL FEMENÍ Mallorca

 Supercopa AON INFANTIL FEMENÍ Mallorca

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com