Bones sensacions però sense la punteria necessària

30 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente

P1130037

 

La UE Sami va estrenar la seva condició de líder en solitari amb un empat (0-0) davant un molt millorat CCE Sant Lluís, que després del “accident” del cap de setmana passat arribava a Ciutadella amb l’obligació d’arrencar com a mínim un resultat positiu, per almenys recuperar la sensació d’equip de la pretemporada.

Amb ganes de rescabalar-se, els lluissers ho van intentar amb més perill, sobretot en el tram final del segon temps. En els primers instants ja es va veure a l’equip de Pere Vadell més endollat que va cedir la responsabilitat de crear als de Raul Capó, per la seva condició de locals i de líders. No obstant això, les accions ofensives locals acabaven en centres que atrapava el porter Oscar Pons, o internades per banda esquerra de Fran, que acabaven també ben defensades pels blues.

En tasques ofensives els de Pere Vadell, buscaven la velocitat de Peñato, sacrificat ahir per i per a l’equip durant tot el partit, però els espais creats pel jove davanter lluisser no acaben de ser aprofitats pels seus companys. Un servei de cantonada de Basili va acabar en el cap de Zurbano, i la seva rematada va impactar amb el travesser. A la vora del descans, una contra en la qual Zurbano encara al seu defensor i cedeix per a l’arribada des d’enrere de Stan acaba en gol, però el xut queda invalidat per un molt discutit fora de joc del migcampista català. Les protestes dels lluissers van durar fins al final del primer temps, conscients que una acció tan transcendental els estava allunyant injustament de la victòria parcial.

Al segon acte van arribar tots dos equips amb els mateixos papers cadascun, no obstant això, la condició física anava a ser fonamental en un partit entretingut però amb poques ocasions. Els canvis introduïts per tots dos tècnics anaven donant una mica d’energia al partit, Meléndez per banda dreta va donar més profunditat a l’equip, i fruit d’això els lluisser van donar un petit pas al davant. Una nova internada per banda dreta de Fran per als locals, va acabar en un centre perillós que no va rematar cap company verd, va ser una de les accions amb més perill del segon temps pels de Capó.

Ja en els últims minuts de la trobada van arribar les tres ocasions més clares dels de Vadell per emportar-se la victòria. Una passada a l’espai de Zurbano per el xut de primeres de Peñato, es va marxar fora per molt poc fregant el pal dret. Al minut, un centre des de l’esquerra de Morente que es va anar enverinant va impactar en el travesser, i ja amb el temps complert, un centre des de la dreta de Meléndez per a l’arribada des d’enrere del recentment incorporat Tofol, va ser rematat per aquest fora, també per molt poc.

Final de la partit, amb bones sensacions però sense la punteria necessària en aquest tipus de trobades, on els petits detalls acaben marcant la diferència.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com