Victòria 0-2 contra l’Sporting Maó en el debut històric de l’ATBFEM

1 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
ATBFEM

ATBFEM

Era el primer partit del nou projecte ATBFEM. Després de gairebé dos mesos de pretemporada i mig any des que el club anunciar la creació de la secció femenina, va arribar l’hora de la veritat, de debutar en lliga autonòmica. I la primera jornada va ser a Maó, contra l’Sporting Maó. Primer partit i primers tres punts per a les nostres guerreres. Partit seriós i victòria més que merescuda de l’ATBFEM en el seu debut a la Lliga i en camp rival. El partit es va iniciar molt seriós en defensa i amb algunes imprecisions en atac fruit dels nervis del debut tot i que es jugava més en camp contrari que en el propi. Poc després de la primera hora de partit i després d’una bona jugada combinativa Marina Tugores va realitzar una excel·lent internada per banda esquerra per acabar assistint a Luci, que després d’un bon moviment aconsegueix desfer el marcador inicial amb el qual s’arribaria al descans. 0-1 i a vestidors.

A la segona mitat l’ATBFEM va saber treballar i patir com un equip davant les envestides de l’Sporting, la gent de refresc va ajudar a mantenir la solvència defensiva necessària i la velocitat en les sortides. Vam poder marcar el 2n en nombroses ocasions però es va fer esperar fins al minut 75, quan Esther ens va donar el gol de la tranquil·litat.

ATBFEM

ATBFEM

ATBFEM (4) ATBFEM (3)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com