Bàsquet Manacor. ELS MINIS MASCULÍ I FEMENÍ, PROTAGONISTES DE LA SETMANA

2 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

EL MINI FEMENÍ SONSÒNIA, SUBCAMPIÓ DE LA COPA AON OR

Les mini van jugar la final de la Copa Aon contra el CB Pollença. Malgrat l’esforç i la motivació de les jugadores, les nines de Pollença foren millors i tingueren més energies després d’un cap de setmana molt carregat de partits. Malgrat la clara diferència en el marcador final, cal destacar el gran esperit competitiu de l’equip que no abaixà mai els braços!

01BON PAPER DEL MINI MASCULÍ TOT MOTOR A LA COPA AON PLATA

Sant Josep, 76 – B. Manacor Tot Motor, 69

Els minis van caure davant el Sant Josep en un partit excel·lent per part d’ambdós equips, en què cada cadascun va dominar una part. El final va ser ajustadíssim, amb empat a 67 a manca de 4 minuts durant els quals els manacorins van cometre petits errors, fruit del cansament i de l’emoció, que van decantar la balança. Tot i això va ser una gran experiència per als nins, que van jugar a un nivell fantàstic quan tot just estam a principis de temporada.

00EL MINI FEMENÍ FORN CAN TÒFOL ARRIBA A LA TERCERA ELIMINATÒRIA

Gran paper de les minis a la Copa Aon Plata! La derrota en el tercer partit de la Copa AON ha estat una bona prova per la capacitat d’esforç i sacrifici de l’equip. Exigides físicament i mentalment per un Santa Mònica millor i més descansat, el B. Manacor ho va donar tot a la pista. Cap retret a unes nines que s’han buidat en tres partits consecutius superant qualsevol espectativa.

BENVINGUTS A LA LLIGA ESPECIAL!

  1. Manacor Gestoria Nadal, 68 – Cide, 83

Ritme trepidant al partit de la Copa Aon Or del mini masculí. La precipitació, en part motivada per la defensa del Cide, penalitzà l’equip amb moltes pèrdues de pilota que permeteren cistelles fàcils del rival.

RIVAL DIFÍCIL PER MINI MASCULÍ

  1. Manacor Perfumeries Edén, 29 – La Salle B 79

Els manacorins han començat cometent errades en atac i amb dificultats per fer una defensa que minvés el bon joc dels nins de La Salle. A mesura que avançava el partit, el B. Manacor ha fet una passa endavant i ha aconseguit millorar el joc ofensiu i el defensiu per acabar el partit amb més bones sensacions.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com