Declaracions de Marcos de la Espada

2 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Marcos con Samuel

Marcos con Samuel

La plantilla avui té dia de descans i demà reprendrà els entrernaments pensant en el partit de la setena jornada dissabte a les 17:30 al Mini Estadi contra el filial del F.C. Barcelona.

altavoz     Marcos: «Després dels partits en què hem jugat bé i els resultats no han acompanyats estam súper contents i amb una energia extra per afrontar el partit contra el Barça B. Quan guanyes te dóna una alegria extra que et fa anar al partit següent com en aquest cas un filial amb camp gran, ajuda. El partit ideal es marcar i que guanyi per un davanter, o Nuha també, que va fer dues assistències. El gol contra el Conquense va ser tot molt ràpid, vaig veure que sortia el porter i va anar bé per alt i per sort va entrar. Jugar amb un o dos puntes depèn del míster, sempre agrada jugar amb un altre company a prop, un davanter com en Nuha va molt bé. Canario, Samuel, Nuha i jo tenim connexió especial al camp. Samuel i Canario són molt desequilibrants i tant poden sortir per dedins com per fora i fan una paret amb mi o Nuha l’aguanta molt bé. Anam a Barcelona amb ambició i resptecte, hem d’aprofitar l’experiència i no anar amb bogeria«.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com