Alba Torrens arriba demà a Palma

3 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

 

Alba Torrens

Alba Torrens

La jugadora balear, guanyadora de la medalla de bronze al Mundial de bàsquet arribarà demà dijous a l’aeroport de Son Sant Joan procedent de Madrid a les 12:45.
Torrens afegeix aquest bronze a la seva primera medalla l’any 2009 quan va aconseguir un bronze també a l’Eurobasket. Després varen venir, bronze al Mundial 2010, Or a l’Eurobasket 2013, Plata al Mundial 2014, Bronze a l’Europeu 2015, Plata als Jocs Olímpics de 2016 i Or a l’Eurobasket de 2017.
La jugadora balear arribava a Tenerife arrossegant una lesió que no l’ha permès jugar com a ella li hagués agradat des del primer partit. Tot i això ha sumat i ha deixat la seva aportació en aquesta gran fita.
Els números de mitjana per partit d’Alba Torrens al Mundial han estat aquests: 20 minuts, 4 rebots, 1 assistència, 1 recuperació, 10 punts i 9 de valoració.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com