Formentera destina 15.000 Euros en ajudes a esportistes

3 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Ibiza, Otros Deportes
15.000 Euros en ajudes a esportistes

15.000 Euros en ajudes a esportistes

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que s’han atorgat 15.000 € en ajudes a 4 esportistes formenterers especialitzats en windsurf (Sergi Escandell i Mateo Sanz), atletisme (Andrea Romero) i tennis (Gemma Lairón).

Segons ha explicat el conseller d’Esports Jordi Vidal, “l’objectiu d’aquestes ajudes és ajudar a la progressió dels esportistes i possibilitar el seu seguiment en les competicions d’alt nivell estatal i internacional en les que participen”. Així mateix, Vidal ha puntualitzat que aquestes ajudes individuals es fan efectives gràcies al conveni de col·laboració signat dies enrere entre el Consell de Formentera i la Fundació Balear de l’Esport.

Aquestes ajudes permetran als esportistes l’adquisició de material tècnic així com el sufragi de part de les despeses de desplaçaments a les competicions on participen i l’assessorament de nutricionistes, psicòlegs esportius, fisioterapeutes i d’altres serveis professionals inherents a la pràctica esportiva d’elit.

Els esportistes, per la seva banda, es comprometen a lluir en la seva indumentària de competició i d’entrenament la publicitat del Consell de Formentera, a col·laborar i assessorar al Consell en el seu programa de valors esportius i a fer referència del patrocini del Consell a les xarxes socials.

[FAG id=262122]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com