Condemna excessiva davant els errors individuals

7 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente
.

.

CCE Sant Lluís i CD Migjorn es van medir davant la parròquia lluissera i migjornera desplaçada fins a Ses Canaletes, en una trobada on els de Santi Orasio van sortir victoriosos (3-4) en un partit on els de Pere Vadell van sofrir excessiva condemna per errors individuals i van anar a remolc en el marcador durant gairebé tot el partit.

Amb l’obligació imperiosa de guanyar per tallar d’una vegada una ratxa negativa que dura des de l’inici de la Copa i amb les altes en plantilla d’Oscar Moreno i Andreu Ametller, els de Sant Lluís van ser un altre equip en comparació a les passades jornades i demostren una evolució, que tan sol els molts gols encaixats en contra els allunyen d’una alegria en forma de victòria.

La trobada va començar amb molta intensitat, conscients tots dos que una victòria els posava en el grup d’equips que optan a semifinals. No obstant això, malament van començar les coses per als locals, un centre des del costat dret de Llonga va acabar en els peus de Sabater, que va aprofitar un error en la sortida d’Oscar per avançar als de Santi Orasio (0-1, 7′), de nou tocava remar contracorrent als blues. Malgrat el tant, els locals seguien amb les idees clares i amb pas ferm, però era un partit de nivell i no anava a ser fàcil.

El partit transcorria amb un CD Migjorn amo de l’esfèric i amb un CCE que buscava la velocitat d’Oscar Moreno i Peñato en zona ofensiva per acoquinar als d’Es Migjorn. Anaven passant els minuts i l’evolució dels blues anava en positiu, un gol anul·lat per fora de joc de Zurbano va ser molt protestat per la parròquia local. A la vora del descans es va animar el partit en la faceta golejadora, una passada en profunditat entre els centrals locals, acaba amb Juanfran davant Oscar, que rebia el segon gol (0-2, 40′).

Abans del descans, retallava distàncies l’equip lluisser, una pena màxima clara, transformada per Zurbano ficava als de Vadell en el partit en l’intermedi (1-2, 45′)

Després del pas per la caseta, cap dels dos entrenadors va considerar oportú realitzar canvi algun i el partit es va reprendre amb els mateixos 22 protagonistes sobre la gespa. Als pocs minuts de la represa, ja es va veure a un CCE que creia en les seves possibilitats de donar la volta al marcador, més intensitat encara, situacions d’atac que quedaven en res per una última passada errònia, no obstant això es veia a un equip local implicat i competidor. El cronòmetre anava consumint minuts i ho feia en benefici visitant. A deu minuts del final, i amb els blues bolcats, una pilota en safata de Juanfran per Llonga va deixar a aquest últim sól davant Oscar, superant-ho per alt en el que semblava la sentència (1-3, 79′).

Així i tot no van defallir els nostres, en un servei de cantonada en el qual pilota queda morta en la frontal de l’àrea, una sabatada d’Andreu Ametller toca en un defensa i es fica en la porteria de Chelus (2-3, 84′). Els nostres seguien creient però l’alegria va durar poc, una pena màxima molt protestada de nou pels de Vadell acabava amb Juanfran transformant el (2-4, 89′).

Partit tancat, però no, nou tant de Zurbano en el descompte (3-4, 90’+2′) per tancar el partit. Nova derrota que allunya molt als blues de les quatre primeres places i nova condemna excessiva davant els errors individuals.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com