A redimir-se de l’última derrota

13 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

La derrota per 5-0 davant el CD Menorca B va fer que l’equip juvenil veiés frenada una ratxa de dues victòries consecutives, perdent l’oportunitat de seguir ocupant el liderat de la Copa.

Per no perdre aquesta ratxa i seguir a la zona noble, els blues intentaran brillar a casa davant un dels equips més forts del campionat i acabat de descendir de la lliga nacional juvenil, la UD Mahon.

Els de San Carlos, han encadenat dues victòries consecutives, per la qual cosa arriben a Ses Canaletes amb l’ambició de retrobar-se amb la seva millor versió i vèncer, per poder superar als de Moyano en la taula.

Els locals, amb quatre baixes importants en les seves files, hauran de tornar a ser l’equip de les dues primeres jornades per deixar el resultat del seu últim partit, com un accident. El partit, previst per diumenge a les 12:00, es una bona oportunitat per redimir-se.

José María Vidal Gomila

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com