Calero condemna als de Vadell

15 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Mahón
.

.

Quan David Pons va assenyalar l’inici de partit en San Carlos, es va poder veure que a l’estadi mahonés es medien dos equips que es jugavan molt en aquesta Copa Regional. El CCE Sant Lluís, va arrencar el partit cuinant a foc lent el joc, intentant no cometre errors del passat que el condemnaran a la seva pròpia àrea. La pilota era local, no obstant això tot estava dins del guió davant un conjunt que té en la possessió la seva major virtut. Mentre, els blues de Vadell volien mostrar una major solidesa defensiva, per optar al triomf, concedint molt pocs espais, i un joc directe en el qual Oscar Moreno i Toful exercien com a punta de llança. Precisament els dos davanters lluisers van ser un dels canvis en l’onze pel que fa a unes altres trobades, donades les baixes de Zurbano i Joan Orfila per temes personals.

Com en la gran majoria de duels a hores d’ara del torneig, tots dos equips nedaven i guardaven la roba. El joc es va tornar cada vegada més encotillat i cap dels dos rivals volia concedir el més mínima errada que pogués aprofitar el rival. El perill arribava a través de la pilota aturada, però cap dels dos porters va haver d’emprar-se a fons en el primer parcial. I amb aquest escenari va ser inevitable arribar al descans amb el resultat inicial.

El segon parcial va arrencar amb una UD Mahón intentant demostrar la seva condició de ser l’actual campió del torneig. El conjunt de Romero avançava metres i estrenyia als de Vadell, no obstant això l’ocasió més clara de la represa la va tenir Toni Martinez després d’una jugada trenada en els voltants de l’àrea lluissera.

Amb l’equip blue intentant llevar-se de la pressió dels de San Carlos, el tècnic visitant va començar a moure fitxa. Toni Vinent entrava en lloc d’Oscar que sortia amb molèsties del camp. Els locals van continuar estrenyent al conjunt de Vadell que va realitzar la seva segona permuta en el minut 83 amb l’entrada de Sola per Stan. Al CCE li costava sortir davant un rival desplegat amb molta intensitat que estava mostrant als de Vadell que per treure un bon resultat anaven a necessitar sang i suor.

I més complicades es van posar les coses quan Calero va avançar als locals després d’una rematada de cap a la sortida d’un córner que va ficar a l’àrea *Pasantes per trobar a Calero en el segon pal que va enviar l’esfèric a la xarxa de la meta d’Oscar Pons.

Va ser de les últimes jugades del partit, que va quedar vist per a sentència amb la xiuletada final. Un altre cop pels de Vadell que es queden despenjats dels llocs que donen accés a semifinals i amb jornada de descans prevista per a la setmana vinent.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com