Èxit dels germans Ponsetí i el CN Ciutadella en el Balear de Làser Radial i 4.7

15 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Hermanos Ponseti

Hermanos Ponseti

L’equip de regates del Club Nàutic Ciutadella de Làser 4.7 sub 16 i Làser Radial ha complert i amb molt bona nota en el Campionat Illes  Balears 2018 celebrat a Pollença, en un campionat marcat per un inici  sense vent, que va anar augmentant el darrer dia. Dins els bons  resultats del CN Ciutadella, destacables els germans Ponsetí; en David es proclamava subcampió balear de Làser 4.7 i en Pere, campió de Làser Radial.
Amb vent aquest diumenge les coses canviaven a Mallorca i qui anava primer de Radial amb poc vent i semblava invencible veia com ahir Pere Ponsetí (CNC) feia valer la seva bona forma fisica i feia primer i  campió de Balears.
En Làser 4.7 aquests dies inicials de poc vent David Ponsetí patia per estar aprop dels primers però ahir ho feia molt bé i pujava a la
segona plaça de la general i d’aquesta manera, subcampió balear sub-16.
Per a Chantal Cavaller, també del CN Ciutadella, era la seva primera regata de Làser i malgrat quedar per la meitat ho feia molt bé; era setena finalment i segona sub-17, comptant que la Radial és olímpica femenina i hi havia algunes dones de molt bon nivell nacional. El seu company, Jordi Torres, va començar molt bé però aniria perdent un poc, essent novè sub-17 i Toni Vidal acabava bé el campionat tot i que sense vent havia perdut massa.
Laia Mendoza (CNC), en Làser 4.7, era la 24 de la general i finalment cinquena en sub-16.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com