Marta Seguí, primera oficial de taula de FIBA a les Balears

2 noviembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Marta Seguí

Marta Seguí

L’àrbitra balear, Marta Seguí, s’ha convertit en la primera oficial de taula de FIBA a les Illes Balears. Seguí ha rebut ja la certificació per part de la FIBA després d’haver superat el curs i l’examen corresponent per aconseguir-ho. Això suposa que pot ser designada, si així ho considera la FIBA, per fer d’oficial de taula a qualsevol partit internacional.

Seguí suma ja 8 temporades al Comitè Balear d’Àrbitres com oficial de taula tot i que fa ja tres anys és també àrbitra. A més a més, des de la temporada passada, és la responsable del grup de seguiment d’oficials de taula del Comitè Balear.

Durant aquestes darreres hores ha rebut la felicitació i enhorabona dels companys i del president del CBAB, Esteve Portell, que xerra d'»esforç, constància i superació juntament amb confiança és igual a èxit. Ànims i segueix creixent».

Seguí s’ha mostrat contenta i satisfeta després d’haver aconseguit aquesta fita i espera que molta més gent s’animi a seguir avançant i formant-se al món de l’arbitratge.

FBIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com