Formentera acull la XL Mini Marató Memorial John Tunks

5 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
MINI MARATÓ FORMENTERA, MEMORIAL JOHN TUNKS

MINI MARATÓ FORMENTERA, MEMORIAL JOHN TUNKS

Formentera acull la XL Mini Marató Memorial John Tunks

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports i en col·laboració amb el Grup Esportiu Espalmador, informa que demà dijous, 06 de desembre, es disputarà la 40a edició de la Mini Marató Memorial John Tunks.

La prova partirà a les 10.30 del matí de la plaça Constitució de Sant Francesc i constarà de dues modalitats esportives: Atletisme i Patinatge. Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per cada categoria.

 Horaris de sortida i distàncies

10.30 hores; sortida Mini Marató Memorial Jonh Tunks, de 12 km de recorregut.

10.40 hores; sortida Cursa de Patinatge única categoria.

11.10 hores aproximadament; sortida 2.800 m des de Sant Ferran de Ses Roques per a totes les categories que corresponguin a la distància segons especifica el següent punt del reglament. En tot cas després del pas de la moto de la Guàrdia Civil de Tràfic que estarà al capdavant de la cursa de 12 km.

12.00 a 12.30 hores; sortides de les categories SUB 6 (recta de 100 m), SUB 8 (recta de 200 m), SUB 10 (1 volta de 500 m a circuit tancat) i SUB 12 (2 voltes a 500 m a circuit tancat).

L’horari de finalització per als/les atletes de la prova de 12 km està previst a les 12:10 hores.

Talls de trànsit i transport

 L’organització de la cursa preveu talls a la circulació de vehicles entre les 10:20 i 12:30 hores. El trànsit rodat s’anirà restablint després del pas de la cursa.

 Així mateix, s’habilitarà un servei de bus de franc per als/les atletes i patinadors/es des del port de la Savina a Formentera fins la sortida a Sant Francesc i a Sant Ferran i la tornada. A més, els participants que vinguin d’Eivissa obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Baleària presentant el resguard d’inscripció a les taquilles corresponents.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com