Bàsquet Manacor. GRAN JORNADA PER ALS EQUIPS MASCULINS

18 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Victòria en categoria especial dels júniors, cadets, infantils i minis

Vuit de vuit. Millor impossible per a l’equip JUNIOR MASCULÍ ESPECIAL S-WAY, que s’ha imposat amb contundència en els vuit partits disputats a la fase de promoció i que li l’han col·locat en la primera posició del grup tercer. Després de Nadal, a jugar l’InterIlles amb els millors!

També darrer partit del CADET ESPECIAL MASCULÍ AGRUPACIÓ MÚTUA. Els manacorins només han cedit un partit i són primers de grup. La dinàmica d’aquesta fase de promoció ha estat positiva i la darrera jornada es va tancar amb bones sensacions amb una victòria sense pal·liatius a Arta per 32 a 88. Enhorabona als jugadors i al cos tècnic.
B. Manacor, 89 – Santa Maria, 76

.

.

Gran partit de l’INFANTIL MASCULÍ RESTAURANT ES PARC enfront d’un rival dur que va desplegar un joc molt físic. Davant la superioritat física del Santa Maria, els manacorins varen imposar un ritme molt alt al joc per poder atacar sempre en transició. D’altra banda, l’atac estàtic va ser el millor partit fins ara, destacant el joc sense pilota. La victòria d’aquesta jornada davant un rival directe com el Santa Maria situa l’equip en tercera posició, amb 7 victòries i 1 derrota, empatat amb el Sant Agustí, que és segon.

 

002MINI MASCULí GESTORIA NADAL  

B. Manacor, 75 – B. Inca, 46

Moltes ganes de jugar tenien els nins davant un Bàsquet Inca que està obtenint uns bons resultats a la lliga. Des del primer minut ja es va veure que els nostres minis estaven molt ficats al partit i amb moltes ganes de jugar. La intensitat a la pista va anar a favor nostre i a poc a poc el partit es decantava cap al nostre costat. Bones transicions, bona defensa i bons 1×1 de tots els nins. Dia a dia els jugadors milloren en aquest grup gràcies a la seva actitud en els entrenaments.

003

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com