30 Carrera de s’Indiot

20 diciembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
.

.

Des de el Club Ciclista Sa Indioteria ens complau convidar-vos a la 30 Carrera de S’Indiot-Trofeu Tomeu Verd que es durà a terme el proper Diumenge 23 de Desembre pels carrers del nostre «Poble» i del Polígon Son Castelló a partir de les 9’00h del matí i per totes les categories.

També aprofitam l’ocasió per donar els MOLTS D’ANYS esperant que l’any que entra ho poguem disfrutar amb salut i pedalades.
La directiva del CC Sa Indioteria
CARTELL

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com