Balears viatja al Campionat d’Espanya Cadet i Infantil

30 diciembre 2018 | Por Editor | Categoria: Baloncesto

????????????????????????????????????

Les seleccions balears cadets i infantils han posat, aquest cap de setmana, punt final a la darrera concentració per preparar el Campionat d’Espanya que es disputarà del 3 al 7 de gener a Huelva. Han estat tres dies molt intensos amb entrenaments, partits, xerrades… Això ja comença i les seleccions balears parteixen cap a Huelva amb moltes ganes i il.lusió. Ara toca descansar un parell de dies i dimecres dia 2, partir cap a Huelva. Els combinats Infantil Femení, Cadet Masculí i Cadet Femení competiran a Grup Especial i la selecció Infantil Masculina jugarà a Preferent. Laura Reus i José Miguel Reigal són els àrbitres que representaran a les Illes al Campionat d’Espanya a la categoria infantil. “SANT LLORENÇ AL COR” És el lema de les camisetes d’escalfament que duran les seleccions al Campionat d’Espanya. La Federació de Bàsquet de les Illes Balears vol retre un homenatge a totes les persones afectades per la riada del passat 9 d’octubre i enviar, una vegada més, un missatge d’ànim i molta força totes les famílies que varen perdre a persones estimades i que d’altra banda, a dia d’avui, encara segueixen fent feina per intentar recuperar tot el que es va fer malbé. CALENDARI CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL FEMENÍ – GRUP ESPECIAL Dijous 3 19:30 – Illes Balears vs Galícia Divendres 4 11:30 – Extremadura vs Illes Balears 19:30 – Illes Balears vs Andalusia Dissabte 5 Balears viatja al Campionat d’Espanya cadet i infantil 13:30 – Comunitat Valenciana vs Illes Balears INFANTIL MASCULÍ – GRUP PREFERENT Dijous 3 15:30 – Navarra vs Illes Balears Divendres 4 15:30 – La Rioja vs Illes Balears Dissabte 5 15:30 – Illes Balears vs Astúries CADET FEMENÍ – GRUP ESPECIAL Dijous 3 09:30 – Illes Balears vs Madrid 17:30 – Comunitat Valenciana vs Illes Balears Dissabte 5 09:30 – Illes Balears vs Astúries 17:30 – Catalunya vs Illes Balears CADET MASCULÍ – GRUP ESPECIAL Dijous 3 11:30 – Illes Balears vs Madrid 19:30 – Aragó vs Illes Balears Divendres 4 11:30 – Illes Balears vs Comunitat Valencia 19:30 – Extremadura vs Illes Balears

 

Balears Viatja Al Campionat D’Espanya Cadet I Infantil

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Comentarios cerrados