Bàsquet Manacor. Aina Pérez i Maria Llodrà, convocades per la FBIB

13 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

 

N’Aina Pérez i na Maria Llodrà, del mini femení Sonsònia, han estat convocades a la quarta sessió dels Minibàsket Days que organitza la FBIB cap de setmana i al III Torneig llles de Bàsquet que tindrà lloc els dies 26 i 27 de gener.
Així mateix, l’entrenador del Sonsònia, Joanmi Gomila, col·laborarà en el Torneig Illes de Bàsquet formant part del cos tècnic, torneig que servirà per acabar de definir les seleccions balears de minibàsquet.
El premini Esprit Manacor comença l’any amb moltes ganes

Aquest cap de setmana les nostres preminis Esprit Manacor han jugat amb les companyes de Campos. Les nines han iniciat el partit amb moltes ganes, però ha costat mantenir un grau alt de concentració durant tots els quarts. La nota més positiva ha estat que l’equip ha anat de menys a més, les nines han anat corregint període a període les errades pròpies del seu procés d’aprenentatge.

 

Mini masculí Perfums Edén

  1. Manacor – Hispània

Primer partit de l’any dels mini en el qual van mostrar concentrats des de l’inici. Va ser un matx molt intens per part dels manacorins durant tots els períodes. Manca millorar la defensa i l’atac estàtic, amb els cinc jugadors més oberts.

 

Mini femení Forn Can Tòfol

  1. Montuïri, 42 – B. Manacor, 23

Partit intens en el qual hem vist una gran millora de les nostres jugadores en defensa i atac. Les nines han començat amb ganes i concentrades dins la pista, amb una bona defensa. En atac cal seguir treballant el joc estàtic i el moviment sense pilota. Destacar el bon ambient d’equip que es veu dins i fora de la pista i l’alegria que es contagien!

[FAG id=266022]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com