Bàsquet Manacor. BON PAPER DELS EQUIPS JUNIORS MASCULÍ I FEMENÍ A LA COMPETICIÓ INTERILLES

21 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

 Júnior femení  Interilles

B, Manacor Expert-Antonel·la, 58 – La Salle 72

Gran actuació de les júniors al segon partit Interilles. Van jugar a un bon nivell, tant en defensa com en atac, davant el rival més complicat del grup. Les pèrdues de pilota i els tirs lliures van permetre que les rivals s’avançassin en el marcador el just per aconseguir la victòria. Un cop corregides aquestes errades, ben segur que el joc de les manacorines farà una millora considerable. Enhorabona pel pas endavant. A seguir, campiones!

.

.

Júnior masculí Interilles

DC-10 Sa Graduada, 65 – B. Manacor S-WAY, 69

Segona i important victòria dels júniors en el desplaçament a Eivissa. Dues victòries en dos partits els emparellen amb el Palmer Immobiliària. Ambdós equips s’enfrontaran aquest cap de setmana a Palma, amb el lideratge en joc. Sort i endavant!

Cadet Femení Bufete Perelló

Sa Pobla, 51 – B. Manacor, 91

003El partit fou plantejat a partir de la consecució dels objectius marcats durant la present temporada, tant en defensa com en atac. D’inici l’equip tenia tres jugadores minvades fisicament. Però l’equip no se’n va resentir i va jugar en funció dels objectius assenyalats per a aquesta temporada. Així van dur a la pràctica el treball realitzat als entrenaments amb la convicció de fer-ho bé i amb confiança. El joc va ser fluït i ràpid en atac i la defensa, intensa. Tot plegat,  la sensació va ser d’haver fet un partit molt positiu des del punt de vista competitiu i d’aprenentatge.

Premini masculí Opticàlia

  1. Manacor – Santa Maria

Els menuts van notar la manca d’entrenaments després de festes. La rapidesa en els moviments, tant en defensa com en atac, era menor que abans de Nadal però així i tot s’ha vist una superioritat tècnica dins la pista. Anam progressant i hem de seguir treballant per millorar en els diferents aspectes del joc i per seguir aprenent.

004

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com